Welkom bij huisartsenpraktijk Heggen & Spee

Sinds 2010 zijn wij gevestigd aan het Catualiumplein bij de kerk in Heel.

We vinden het erg belangrijk dat onze patiënten zich op hun gemak voelen bij ons. In de inrichting hebben we daarom voor warmere kleuren en een huiselijke sfeer gekozen. Goede zorg en tevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij spreken graag over een ‘thuisartsenpraktijk’, waar mensen zich veilig en gehoord voelen. Samen met onze medewerkers willen wij er alles aan doen om dat te bereiken.

Sinds 31-12-2012 zijn wij  DEKRA-gecertificeerd: ISO 9001:2008 voor het leveren van huisartsgeneeskundigezorg en apotheekzorg.

In onze praktijk zijn huisartsen, doktersassistentes, apothekersassistentes en praktijkondersteuners werkzaam. Daarnaast bieden wij ook ruimte aan andere zorgverleners, zoals o.a. een psycholoog, ergotherapeut en diëtiste. Dit alles om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vertrouwd en dicht bij huis.

De huisartsenzorg valt onder de basisverzekering en heeft geen gevolgen voor uw eigen risico. Aanvullende onderzoeken (zoals bijvoorbeeld laboratoriumkosten), verwijzingen en vaak ook kosten voor medicatie vallen wel onder uw eigen risico.

 Spoedlijn

 

0475-571 756
(toets 1)

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Heggen & Spee

Catualiumplein 3a
6097 AB Heel

Klik hier voor een routebeschrijving